Доступність посилання

ТОП новини

Нацагентство: Зупинка будівництва на 80% об’єктів Євро-2012 стосується лише готелів


Заступник голови Національного агентства з питань підготовки Євро-2012 Євген Вілінський заявляє, що його слова про «зупинку будівництва 80% об’єктів Чемпіонату», сказані напередодні, стосувалися лише готельної інфраструктури майбутнього турніру.

«Хотів би зазначити, що ці слова були сказані на зустрічі з девелоперами якраз по питаннях інфраструктури розміщення», – зазначив він сьогодні.

«На жаль, поширені вчора мої слова «про нібито повне припинення підготовки до чемпіонату» були вирвані з контексту діалогу, що проходив в рамках зустрічі», – наголосив заступник голови Нацагентства з Євро-2012.

За словами Вілінського, головною причиною призупинення будівництва готелів дійсно є відсутність коштів, пов’язана з припиненням кредитування через проблеми в банківській системі.

Інші напрямки підготовки Євро-2012 не викликають занепокоєння у керівництва Нацагентства.

Вілінський також торкнувся заяви керівника Федерації футболу Польщі Ґжеґожа Лято щодо можливого проведення Євро-2012 з Німеччиною.

«Це не партнерська позиція. Якщо вже брати історію процесу, то саме українська сторона була застрельщиком, і поляків ми запросили... Не думаю, що це позиція і польського уряду, і польської громадськості», – наголосив представник Нацагентства.

Раніше новообраний президент федерації футболу Польщі Ґжеґож Лято заявив, що Чемпіонат Європи з футболу 2012 року Польща може провести з Німеччиною, якщо Україна не впорається з підготовкою до проведення футбольної першості.

XS
SM
MD
LG