Доступність посилання

ТОП новини

Василь Горбаль: Позачергові парламентські вибори можуть пройти одночасно з черговими президентськими


«В цьому році виборів не буде. Раніше весни вибори не відбудуться. Дострокові парламентські вибори можуть відбутися одночасно з достроковими президентськими виборами», – заявив в ефірі Радіо Свобода народний депутат від фракції Партії регіонів Василь Горбаль.

«БЮТ та Партія регіонів не можуть на сьогоднішній день утворити коаліцію. Щодо коаліції між Партією регіонів, Блоком Литвина та КПУ, то поки що ніякі консультації не відбуваються», – сказав він.

«Тимчасова угода про співпрацю гілок влади безглузда, оскільки сама назва говорить про те, що гілки влади до цього часу у нас не співпрацювали, а ми це підтверджуємо, і, тим більше, сам документ тимчасовий», – сказав Василь Горбаль про пропозицію Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, який виступає за підписання угоди про тимчасову взаємодію між Президентом Віктором Ющенком, Кабінетом Міністрів і фракціями Верховної Ради задля «вирішення державних проблем в умовах політичної кризи».

«Ми поки що зробили лише перший крок для подолання економічних негараздів. Насправді ми маємо не лише наслідки світової фінансової кризи, але й наслідки відсутності реформ. Треба проводити реформи. У 2004 році Україна не використала той шанс, щоб провести економічні реформи, коли була довіра інвесторів. Зараз нас змушує ситуація проводити всі ці реформи. Криза розставить все на свої місця», – вважає Василь Горбаль.
XS
SM
MD
LG