Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: Передноворічний час свят не найкращий для виборів


В інтерв’ю польським засобам інформації в вівторок Президент України дав знати, що дострокових виборів парламенту до кінця цього року не буде – вони відбудуться наступного.

Увечері в вівторок інтерв’ю вже показав телеканал Polsat, повідомила кореспондент Радіо Свобода.

«Було б нерозумно проводити вибори під час свят наприкінці року», – заявив Президент журналістам, як його цитує агентство Agence France-Presse.

За цим повідомленням, Ющенко додав: «Ми робимо все, щоб ухвалити антикризовий пакет і щоб ухвалити бюджет на 2009 рік, у якому буде пункт про фінансування дострокових виборів».

Серед головних запитань, на які Віктор Ющенко відповів на зустрічі з журналістами, за інформацією прес-служби українського Президента, були внутрішньополітична ситуація в Україні та механізми, за допомогою яких можна подолати політичну кризу в країні.

Особлива увага в інтерв’ю польській газеті Rzeczpospolita, «Польському радіо» і телеканалові Polsat була приділена темі євроінтеграційних прагнень України та перспективам її співпраці з НАТО.

Крім того, йшлося про співпрацю України та Польщі в контексті підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Віктор Ющенко перебував у Варшаві в вівторок із нагоди урочистостей до 90-ї річниці відновлення незалежності Польщі.

Увечері він повернувся до Києва, не взявши участі в урочистому концерті, як то спершу було в планах польської сторони.
XS
SM
MD
LG