Доступність посилання

ТОП новини

«Зрадою» назвав голова УРП Матвієнко дії членів «ЄЦ»


В ефірі Радіо Свобода голова Української республіканської партії «Собор» Анатолій Матвієнко зазначив, що йдеться про поведінку членів партії «Єдиний центр» на вчорашньому голосуванні за відставку Арсенія Яценюка.

«Я не розумію поведінку своїх «побратимів» по «Єдиному центру». Це зрада, насамперед, України. Якщо є позиція, то її необхідно заявляти на фракції, цю позицію треба декларувати, її необхідно оголошувати публічно. Коли людина хоче вчинити якусь дію, то найперше вона має про це говорити. У цьому і є суть демократії. А не тихо мовчати, з кимсь домовитись і діяти так підступно», – зазначив в ефірі Радіо Свобода голова Української республіканської партії «Собор» Анатолій Матвієнко.

«Немає нічого страшнішого в політиці, як не прогнозовані політики. Коли вони своїми підкилимними технологіями намагаються збурювати не тільки парламент, а усе суспільство. Це серйозна хвороба і суспільство має підстави серйозно думати про те, яким чином формується парламент і дати серйозну характеристику нинішньому парламенту» – сказав Анатолій Матвієнко.

Сьогодні питання про звільнення Арсенія Яценюк можуть знову внести до порядку денного. Вчорашнє голосування лічильна комісія визнала таким, що не відбулося. У ньому взяли участь лише 108 народних депутатів.
XS
SM
MD
LG