Доступність посилання

ТОП новини

Балога: Президентові не треба виборів у розпал економічної кризи


Президент Віктор Ющенко не вважає проведення позачергових виборів Верховної Ради першорядним питанням у зв'язку з фінансовою й економічною кризою, повідомляє прес-служба Президента.

«Не потрібні Президентові вибори, коли сьогодні на порядку денному є така велика проблема, як економічна криза. Потрібно думати сьогодні про суспільство, а потім будемо думати, як зробити так, щоб були враховані позиції всіх політичних гравців, які сьогодні представлені у Верховній Раді», – заявив глава Секретаріату Президента Віктор Балога в інтерв'ю телеканалу ICTV.

На його думку, необхідно займатися не форматом коаліції, а ухваленням законодавчих актів з нормалізації кризової ситуації в суспільстві, зокрема, державного бюджету на 2009 рік.

За словами голови Секретаріату, створення коаліції фракції блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» із фракцією БЮТ є неможливим.

«Сьогоднішні ультиматуми з боку Юлії Володимирівни говорять про одне: непослідовність. Хто після цього може сідати за стіл з БЮТ і говорити, що між ними буде коаліція? Неетично торкатися питання про повернення, коли саме вона зробила все, щоб цієї коаліції не було», – заявив він.

При цьому Балога зазначив, що парламент повинен обрати нового голову найближчим часом.

XS
SM
MD
LG