Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко не прийде до депутатів


Президент Віктор Ющенко переконаний, що народні обранці мають відновити власну дієздатність, перш ніж вимагати зустрічі від Глави держави, заявила речниця Президента Ірина Ванникова.

За її словами, «за час своєї каденції Верховна Рада шостого скликання заблокувала ухвалення принципово важливих для розвитку країни законопроектів. Президент фактично виконував роботу депутатів, змушуючи їх ухвалювати підготовлені і подані ним законопроекти щодо ліквідації наслідків повені чи світової економічної кризи».

На думку Віктора Ющенка, завданням номер один для парламенту зараз є обрання спікера, створення коаліції, ухвалення державного бюджету на 2009 рік та антикризових законів.

«Президент вважатиме за доцільне обговорювати можливу участь у роботі парламенту лише після виконання депутатами згаданої програми-мінімум», – зазначила прес-секретар Глави держави.

Вчора Верховна Рада вирішила провести спеціальне засідання у вівторок 9 грудня, запросивши на нього Президента, Прем’єр-міністра та членів уряду.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG