Доступність посилання

ТОП новини

Коаліційна угода трьох схожа на угоду, яку готували між БЮТ та ПР – депутат від НУНС


В ефірі Радіо Свобода народний депутат від фракції НУНС Володимир В’язівський заявив: «Вчора фракція НУНС за засіданні 55 голосами із 60 присутніх проголосувала за переговори з Блоком Литвина і БЮТ. Один варіант коаліційної угоди я маю. Він має 14 сторінок. Напевно між одним документом для демократичної коаліції і іншим, який готувався для коаліції між Партією регіонів і БЮТ є світоглядні відмінності, але ідеологічні питання там зняті. Документа, який підписував Тарасюк ми не побачили. Той документ, який озвучував спікер ми також не бачили».

«Із Партії регіонів буде здорова опозиція. Я вірю, що вона підтримуватиме закони, які корисні для держави», – сказав Володимир В’язівський

А вже депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов зазначив: «Я хочу погодитися з колегою, що ми будемо підтримувати корисні для країни ініціативи. Але якщо з цих ініціатив будуть стирчати «лобістські вуха», то ми їх будемо підрізати».

При цьому Михайло Чечетов зауважив: «Ми будемо жорстко контролювати цю владу. Ми маємо їм подякувати. Така коаліція в умовах кризи – це блискучий майданчик для Віктора Януковича на президентських виборах. Ми не будемо мститися БЮТ. Ми не збираємося організовувати масові протести громадян».
XS
SM
MD
LG