Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко звинувачує БЮТ у втечі Лозінського


Президент Віктор Ющенко заявив, що Блок Юлії Тимошенко відповідає за переховування від правоохоронців колишнього депутата Верховної Ради Віктора Лозінського. Про це повідомила речниця глави держави.

«Політична сила, яка делегувала Лозінського в парламент – Блок Юлії Тимошенко – зробила все, щоб останньому вдалося принаймні на сьогодні втекти від правосуддя», – зазначила прес-секретар.

За її словами, підтвердженням тому є також небажання Кабінету Міністрів внести подання на звільнення Василя Моцного з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Ванникова наголосила, що Президент вважає справою честі для Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки домогтися притягнення до відповідальності Лозінського.

Крім того, за словами речниці, Генпрокуратура направила в суд звернення про визнання недійсною передачу Лозінському мисливських угідь у Кіровоградській області.

Екс-депутат Віктор Лозінський перебуває у розшуку. Проти нього порушили кримінальну справу за підозрою у завданні навмисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті жителя Кіровоградщини Валерія Олійника.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG