Доступність посилання

ТОП новини

За фактом вибуху в кафе у Дніпропетровську порушили карну справу


За фактом вибуху, який стався сьогодні в кафе «Pepperoni», в центрі Дніпропетровська, слідчим відділом Жовтневого РВ Дніпропетровського міського управління міліції порушено кримінальну справу. Про це повідомили в прес-службі обласної міліції.

За даними правоохоронців, справу порушили за статтями 15, 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння умисного вбивства»).

Інцидент стався о 14:20 у кафе «Pepperoni», розташованому на вулиці Яворницького, 12б, де перебували відомий бізнесмен – Геннадій Корбан та його знайомий, також дніпропетровський бізнесмен – Геннадій Аксельрод.

За попередніми даними, невідомий вибуховий пристрій спрацював під диваном на літньому майданчику, де перебували обидва чоловіки. За попередніми даними, внаслідок вибуху один із них отримав черепно-мозкову травму, інший – опіки. Також постраждали дві дівчини, які проходили поруч.

Потерпілі госпіталізовані, загрози для їхнього життя немає.

Місце вибуху оточено працівниками міліції та представниками Міністерства з питань надзвичайних ситуацій. Причини інциденту з’ясовують.
XS
SM
MD
LG