Доступність посилання

ТОП новини

«Регіони»: «Батьківщина» намагається зірвати вибори на Харківщині


Харківська обласна організація Партії регіонів звинуватила партію «Батьківщина» в бажанні зірвати вибори в місцеві ради Харківської області, заявила прес-служба цієї організації.

Як мовиться в цій заяві, що її в неділю оприлюднили на сайті Партії регіонів, «Батьківщина «фактично розпочала планові зриви засідань обласної виборчої комісії, вчинення перепонів у її роботі та погроз на адресу її працівників».

Зокрема, «регіони» критикують «Батьківщину» за її «заяви політичних лузерів про мовби несанкціонований друк бюлетенів».

Партія регіонів у зв’язку з цим застерегла «горе-патріотів, що знаються на розважальних жанрах та зрежисованих постановках, від дій, що несуть за собою кримінальну відповідальність».

Відтак, мовиться в заяві, Харківська обласна організація Партії регіонів уже звернулася до Прокуратури Харківської області та Управління СБУ в Харківській області з заявами про проведення перевірок із приводу цих заяв та надання правової оцінки діям керівників «Батьківщини» в Харківській області.

У суботу партія «Батьківщина» заявила, що виявила в Харкові друкування фальшивих бюлетенів для голосування на місцевих виборах, які виробляли друкарні, що не мають державного замовлення на це.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що вимагає від Президента Віктора Януковича й Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу за фактом незаконного друку в Харкові виборчих бюлетенів, повідомила прес-служба цієї партії.
XS
SM
MD
LG