Доступність посилання

ТОП новини

Мордобій як спосіб «рєшать вопроси»


Вони люди справи. Вони прийшли, щоб «рєшать вопроси» і вони їх «рєшают» у зручний для них і відпрацьованих десятиліттями спосіб.
Корумпована судова система – це дуже погано. Набагато краще і ефективніше – «кишенькова» корумпована судова система й рада юстиції.
Корумповані міністри – це неприпустимо. Набагато краще міністри-фікція, міністри-тіні, які ніби й є, але нічого не вирішують.

Корупція у вишах – це дискредитація самого поняття «освіта». Набагато краще призначати «кишенькового ректора», а того кого обрав колектив – звільняти з роботи, коли людина у відрядженні й двічі на добу обшукувати його помешкання.

Чвари між президентом і прем’єром – це сором перед світом й дестабілізація країни. Набагато краще «султанат», коли один «руліт», а усі інші підбирають шматки країни з-під гусениць його бульдозера.

Помаранчева революція – це погано, а возити людей за гроші з сходу у столицю і спокійно тижнями розважатися на Майдані – це добре.
Забити кілок у щілину між плитами на Майдані – це для приватних підприємців коштує за 200 тисяч гривень штрафу, а витовкти усю рослинність у Маріїнському паркові столиці і розбити там намети – це подвиг!

Парламент, який не може ухвалити жодного рішення, бо підкуплені депутати весь час порушують конфігурацію більшості – це погано! А «винести без шуму й пилу» представників опозиції – тільки зі зламаними щелепами, руками чи струсом мозку – ЦЕ НОРМАЛЬНО!

Так от. ЦЕ НЕНОРМАЛЬНО. ЦЕ НЕ ДЕМОКРАТІЯ. ЦЕ ЦИНІЗМ.
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

XS
SM
MD
LG