Доступність посилання

ТОП новини

Харківські регіонали хочуть бути першими в патріотичному вихованні


Представники Харківської обласної організації Партії регіонів у неділю знов вийшли на майдан Свободи в Харкові з велетенським синьо-жовтим прапором і офіційно розгорнули його, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Цей прапор, розміром 70 на 50 метрів, як виглядає, наразі найбільший. Прапор виготовили на Харківській фабриці театрального реквізиту. Місцеві регіонали заявили, що таким чином «у патріотичному вихованні молоді хочуть бути першими».

Тим часом Дзержинський райвідділ міліції розпочав перевірку за фактом пошкодження донедавна найбільшого Державного прапора України у Харкові, повідомили в неділю в прес-центрі обласного управління внутрішніх справ.

Прапор порвали в суботу під час репетиції церемонії розгортання стяга до Дня Державного прапора України, який святкується 23 серпня. Акцію організувала Українська народна партія, яка прийшла з синьо-жовтим полотнищем, привезеним із Івано-Франківська, яке має розмір 30 на 45 метрів і донедавна вважалося найбільшим в Україні. Його пошила вдова гірника з Донецької області.

Під час розгортання прапора на майдані Свободи сталася сутичка між представниками УНП і активістами Партії регіонів, які в цей же час вирішили розгорнути на майдані свій прапор, більший за розміром. Регіонали відмовились прибрати свої намети, які опинилися під прапором, розгорнутим УНП.

Відтак сталася сутичка, внаслідок якої в полотнищі з’явилися дві дірки. В УНП одразу ж заявили, що за фактом пошкодження Державного прапора мають намір звернутися до суду.
XS
SM
MD
LG