Доступність посилання

ТОП новини

Янукович здався, «політбюро» перемогло остаточно...


В. Хорошковський
В. Хорошковський
Президент Віктор Янукович не раз демонстрував, хто він і чого від нього можна чекати. Та його останні заяви західним журналістам особисто мене остаточно переконують: казка скінчилася, маска зірвана, все набуває характеру суворого реалізму.


Під час останніх зустрічей із європейцями Янукович намагався виглядати ледве не лібералом, якому прикро, що лідер опозиції
С. Льовочкін
С. Льовочкін
за ​ґратами. Але ми, мовляв, щось вигадаємо, ​все буде ОК, переконував він, бо ЄС для нас такий вимріяний і такий бажаний...

Однак, не сталося, як комусь, можливо, гадалося. Мав рацію Тарас Чорновіл, коли в неділю нашій радіостанції заявив: Янукович обіцянок звільнити Тимошенко не виконає. Нині читаю заяву Януковича: а я комусь щось​ обіцяв???

Д. Фірташ
Д. Фірташ
​Не викликає сумніву, що з Януковичем фундаментально-креативно попрацювало його оточення. Мовляв, всі ці ваші, Вікторе Федоровичу, нюні – негайно геть! Дивіться жорстокій правді в очі: ​випустите Юлю – біди не минути, вона вас зітре в порошок, а світ і без того сміятиметься з нашої, вибачте, демократії. З вас сміятиметься, Вікторе Федоровичу, насамперед! Зрозумійте! ЄС? Та хай вони подавляться ним! Невже він вам дорожчий за ваше крісло? Будьте «мужиком» – беріть приклад із Путіна!

Ю. Бойко
Ю. Бойко
​Так чи, може, трішки інакше (погодьтесь, це деталі)​ проходила розмова з членами «політбюро» у високому кабінеті Самого.

​Головне інше – Янукович здався, «пацани» з «політбюро» перемогли остаточно...
  • Зображення 16x9

    Зиновій Фрис

    На Радіо Свобода з 1994 року. У різні роки очолював кілька газет, у тому числі «Заповіт» і «Пан плюс пані», був власним кореспондентом «Киевских ведомостей» у країнах Балтії та Скандинавії, а потім заступником головного редактора цього видання.
XS
SM
MD
LG