Доступність посилання

ТОП новини

БЮТБ: Королевську виключили за порушення депутатської етики та співпрацю з Банковою


Народного депутата Наталю Королевську виключили з фракції «БЮТ-Батьківщина» за порушення депутатської етики та співпрацю з Адміністрацією Президента. Про це йдеться у заяві фракції, оприлюдненій на сайті партії «Батьківщина».

Згідно з повідомленням, рішення про виключення Королевської ухвалили на засіданні фракції. У політсилі заявили, що «наведені журналістами факти систематичного підкупу Королевською та її політичною партією засобів масової інформації є неприпустимим порушенням депутатської та людської етики, ігноруванням демократичних принципів свободи слова».

Іншою причиною рішення фракції БЮТБ є «факт неголосування Наталі Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в’язнів, викладених в резолюції ПАРЄ, що є порушенням фракційної дисципліни, політичних та ідеологічних засад діяльності опозиції».

У фракції також вказали на «факти систематичної співпраці» депутата з Адміністрацією Президента, «зокрема, повне сприяння влади у проведенні масштабної рекламної кампанії Королевської».

Сама Наталя Королевська сьогодні заявила журналістам, що не голосувала за включення до порядку денного проекту постанови про виконання резолюції ПАРЄ, оскільки її картку «було вкрадено». Вона також повідомила про вихід Української соціал-демократичної партії, яку вона очолює, зі складу Комітету опору диктатурі.
XS
SM
MD
LG