Доступність посилання

ТОП новини

Луценка перевели в кращу камеру – дружина


Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели в середу рано-вранці до іншої камери Лук’янівського СІЗО в Києві, де він перебуває, з кращими умовами, повідомила його дружина Ірина Луценко.

За словами самого Луценка, які передала дружина, у цій камері є плазмовий телевізор, шафа для посуду та полиця для книжок, дерев’яні ліжка, табуретки та стіл, настінний годинник та вазони без квітів, а також, за її словами, «перехідний» порцеляновий посуд, відомий за офіційними фотозвітами з СІЗО.

«Серед так званих «покращень» у камері – повноцінний відгороджений унітаз, а не дірка у підлозі», – повідомив Луценко дружині, як інформує прес-служба очолюваної ним партії «Народна самооборона».

Ірина Луценко також наголосила, що відразу після «переселення» особисто заступник прокурора міста Києва і співробітник СІЗО провели «фотосесію» в камері.

Як мовиться в повідомленні, вона припускає, що причиною термінового переведення може бути нинішнє перебування в Україні з візитом співдоповідачів Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи, які висловлювали бажання ознайомитися з умовами перебування Луценка у камері СІЗО, або необхідність надати фотозвіт про ці умови Європейському судові з прав людини.

У правоохоронних органах наразі не коментували цього повідомлення.
XS
SM
MD
LG