Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» і «Фронт змін» заявили про об’єднання


Партія «Батьківщина» та партія «Фронт Змін» підписали Декларацію єдності для перемоги на парламентських виборах. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов. За його словами, декларація була особисто підписана лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко та лідером «Фронту Змін» Арсенієм Яценюком.

«Наші політичні сили сформують спільний список на виборах та узгодять своїх кандидатів у мажоритарних округах. Законодавство забороняє участь блоків у виборах, тому єдиний список буде сформований на основі партії «Батьківщина» як найбільш рейтингової опозиційної сили», – зачитав Турчинов текст декларації.

Турчинов додав, що сьогодні для усіх демократичних партій настав час зрозуміти, що сьогодні немає окремих інтересів та окремих пріоритетів, і заради України обидві партії співпрацюватимуть з усіма, хто бореться з існуючим режимом.

До складу об’єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори, окрім «Батьківщини» та «Фронту Змін», увійшли також Народний Рух України, «Народна Самооборона», «За Україну!», «Реформи і порядок».

Виборчий список очолять Тимошенко та Яценюк. Центральний штаб об’єднаної опозиції очолить Олександр Турчинов.
XS
SM
MD
LG