Доступність посилання

ТОП новини

Депутат облради звинувачує у причетності до вибухів у Дніпропетровську високопосадовця, той подає у суд


Депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова відправила термінову телеграму керівництву СБУ про те, що готова надати свідчення про причетність до вибухів у Дніпропетровську одного із місцевих високопосадовців. Про це у середу Радіо Свобода повідомила сама депутат.

За словами Вікторії Шилової, вона відправила телеграму голові Служби безпеки України Ігорю Калініну. «Я, депутат Дніпропетровської обласної ради, готова надати свідчення щодо можливої причетності до терористичний вибухів у Дніпропетровську 27 квітня «віце-губернатора» Івана Ступака», – процитувала вона текст своєї телеграми.

Депутат заявила, що «вважає своїм обов’язком попередити появу інших людських жертв в разі повторення терористичного акту».

У свою чергу в Дніпропетровській облдержадміністрації заявили, що Іван Ступак має намір подати в суд на Шилову за наклеп.

«Я подаю в суд позов за навмисний наклеп», – цитує посадовця його прес-служба.

27 квітня у Дніпропетровську пролунали чотири вибухи в центрі міста. В результаті була травмована 31 особа. Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею «теракт».

У березні 2012 року заступник голови Дніпропетровської обласної ради, депутат облради була Вікторія Шилова виключена з Партії регіонів, за офіційними даними, «за використання адмінресурсу в особистих цілях», а за її словами, – через критику керівництва області. Після цього її звільнили і з посади заступника голови обласної ради.
XS
SM
MD
LG