Доступність посилання

ТОП новини

Під Українським домом – сутички між «Беркутом» і мітингувальниками (ФОТО, ВІДЕО)


Бійці спецпідрозділу «Беркут» відтіснили народних депутатів та тих, хто протестує проти ухвалення мовного закону, від службового входу Українського дому.

Міліція витіснили мітингувальників від службового входу. У правоохоронців летять пластикові пляшки, мітингувальники скандують: «Банду - геть!». Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, правоохоронці застосували до мітингувальників сльозогінний газ, крім того кілька людей дістали ушкодження.

Поки «Беркуту» не вдалося розблокувати входи до Українського дому.
Штурм Українського дому
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Міліція зробила живий ланцюг біля в’їзду до Українського дому. Тривають сутички, в яких беруть участь і журналісти. Над натовпом кидають шоломи беркутівців.

Учасники мітингу співають Державний гімн України.
За інформацію агенції «Інтерфакс» прес-конференцію Президента, заплановану на 11.30 в Українському домі перенесено, а Янукович збирає керівництво парламенту та лідерів фракцій.
Мітингувальники під Українським домом
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:17 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
3 липня Верховна Рада голосами 248 депутатських карток ухвалила закон «Про засади державної мовної політики», який розширює сферу застосування російської мови. Опозиція заявляє, що закон був ухвалений із великою кількістю порушень, а, можливо, його ухвалення взагалі сфальсифіковане.
XS
SM
MD
LG