Доступність посилання

ТОП новини

Підписати мовний закон зможе лише спікер – Єфремов


Підписати закон «Про засади державної мовної політики» може лише спікер парламенту, заявляє лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Відповідаючи в середу журналістам на запитання про те, хто підписуватиме ухвалений закон про засади державної мовної політики у зв’язку із заявою Володимира Литвина про відставку з посади Голови Верховної Ради, він сказав: «Спікер парламенту. Новий спікер парламенту».

Єфремов зазначив, що в практиці роботи Верховної Ради немає випадків, коли ухвалені закони підписували заступники Голови Верховної Ради. «Взагалі-то такої практики не було. Усі документи, що виходять із Верховної Ради, підписує спікер», – сказав лідер фракції.
Штурм Українського дому
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Учора, 3 липня, Верховна Рада 248 голосами ухвалила закон «Про засади державної мовної політики», що значно розширює сферу застосування російської мови. Парламентська опозиція заявила, що мовний закон 3 липня було ухвалено з великою кількістю порушень.

На ранковому засіданні в середу Голова Верховної Ради Володимир Литвин та заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко заявили про свою відставку.
XS
SM
MD
LG