Доступність посилання

ТОП новини

Міністр у справах Європи Великої Британії розчарований рішенням Вищого спецсуду в справі Тимошенко


Міністр у справах Європи Міністерства закордонних справ Великої Британії Девід Лідінґтон заявив, що розчарований рішенням Вищого спеціалізованого суду України з цивільних та кримінальних справ, який визнав сьогодні законним вирок екс-прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко у газовій справі.

«Я засмучений дізнатися, що остаточне внутрішнє оскарження вироку Юлії Тимошенко від жовтня 2011 року відхилене Вищим спеціалізованим судом України з цивільних та кримінальних справах. Ми постійно звертали увагу на стурбованість незалежних експертів суддівстом у справі Тимошенко та інших діячів опозиції», – сказав Лідінґтон.

За його словами, Сполучене Королівство продовжуватиме наполягати припинити вибіркове правосуддя і забезпечити опозиції України можливість повною мірою брати участь у вільних і справедливих парламентських виборах у жовтні.

Сьогодні Вищий спеціалізований суд з цивільних та кримінальних справ визнав законним вирок екс-прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко у газовій справі. Таким чином суд відмовив захисту екс-прем’єра в задоволенні скарги, в якій просили визнати рішення Печерського районного суду та Апеляційного суду Києва незаконними, а справу закрити за відсутності в діях Тимошенко складу злочину.
XS
SM
MD
LG