Доступність посилання

ТОП новини

Російська редакція Радіо Свобода змінює формат роботи


Президент Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода Стівен Корн
Президент Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода Стівен Корн
Президент американської корпорації Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода Стівен Корн виступив із заявою, в якій пояснив зміни в роботі російської редакції Радіо Свобода.


Він запевнив, що, не дивлячись на ці зміни, Радіо Свобода й надалі залишається вірним своїй місії, цінностям та продовжує бути незалежним джерелом інформації про Росію і світ.

Стівен Корн подякував усім, хто працював дотепер упродовж багатьох років на Радіо Свобода. Він висловив жаль у зв’язку зі звільненням багатьох співробітників, але висловив їм вдячність за все.

Стівен Корн оголосив про припинення мовлення російської служби Радіо Свобода на середніх хвилях із 10 листопада у зв’язку з новим законом Росії про засоби масової інформації. Але він зазначив, що мовлення буде ще тривати для росіян на коротких хвилях та запевнив: «Окрім того матеріали Радіо Свобода будуть доступні на різних цифрових платформах, включно зі супутником Hot Bird».

«Віднині наше майбутнє, – наголосив Стівен Корн, – вебсайт «Свободи», ми з вами в соціальних мережах і на мобільних пристроях. Ми продовжимо працювати у різних форматах – відео, аудіо і текстовому. І на різних платформах запропонуємо слухачам підкасти і, звичайно ж, прямі ефіри в інтернеті.

Стівен Корн також повідомив, що з 1 жовтня до обов’язків директора російської редакції Радіо Свобода приступить Маша Гессен, яка буде перелаштовувати роботу редакції.
XS
SM
MD
LG