Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція вимагає кримінальної справи через побиття Тетяни Чорновіл


Тетяна Чорновіл після ефіру на Радіо Свобода, січень 2012 року
Тетяна Чорновіл після ефіру на Радіо Свобода, січень 2012 року
Опозиція вимагає від правоохоронних органів з’ясувати, хто побив журналістку і кандидата в депутати Тетяну Чорновіл, порушити кримінальну справу і затримати винних. Про це у неділю у Дніпропетровську повідомив народний депутат України, голова ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Фактично у нас кожен день сьогодні виборчої кампанії відрізняється від попереднього тільки загостренням ситуації. Тому я вимагаю від Президента негайних, адекватних заходів. Ми вимагаємо від влади негайно зупинити терор щодо опозиційних кандидатів», – ска зав Арсеній Яценюк.

Він також наголосив, що передвиборча ситуація, зокрема, на Дніпропетровщині загострюється, «адміністративний тиск –один із найпотужніших на території України».

«Це вносить суттєві корективи в нашу виборчу кампанію. Постійні суттєві корективи. Тобто часто-густо нам треба просто займатись захистом наших кандидатів у депутати, навіть інколи фізичним, у тому числі чинних депутатів Верховної Ради», – зазначив Яценюк.

Журналіста і кандидата в народні депутати від ВО «Батьківщина» Тетяну Чорновіл побили на Львівщині при спробі з’ясувати походження фальшивих листівок від її імені.
XS
SM
MD
LG