Доступність посилання

ТОП новини

Округ № 132: міліція Первомайська наполягає на законності своїх дій (ВІДЕО)


Міліція Первомайська Миколаївської області заявляє, що на виборчому окрузі № 132 допомагає виконавчій службі виконувати рішення адміністративного суду про перерахунок голосів.

Про це повідомляє УМВС України в Миколаївській області.

«За рішенням Адміністративного суду Миколаївської області члени виборчої комісії повинні примусово доставити бюлетені із окружної комісії № 132 до обласного центру з метою проведення перерахування голосів», – мовиться у заяві.

«Виконання законного рішення забезпечує виконавча служба, діям якої перешкоджають громадяни, які перебувають біля приміщення міськвиконкому. Для забезпечення належної охорони громадського порядку та дій виконавчої служби залучені співробітники УМВС України в Миколаївській області», – мовиться в повідомленні.

Опозиція називає рішення суду про вивезення бюлетенів з окружної виборчої комісії №132 незаконним.

На окрузі триває боротьба між опозиціонером Аркадієм Корнацьким та регіоналом Віталієм Травянком. Ще два дні тому там, за даними ЦВК, перемагав кандидат від «Батьківщини», але на сервері окружної виборчої комісії змінили дані, і три тисячі голосів кандидата від комуністів приписали регіоналові.

Опозиція подала до суду. Засідання у цій справі мало розпочатися сьогодні об 11:00.
XS
SM
MD
LG