Доступність посилання

ТОП новини

Опозиціонери повернули протоколи до 132-го окружкому в Первомайську (ВІДЕО)


Лідер об’єднаної опозиції «Батьківщина» в Миколаївській області Вадим Меріков і народний депутат Геннадій Москаль забрали винесені раніше з 132-го окружкому (Первомайськ, Миколаївська область) протоколи і повернули їх до приміщення окружкому.

Як передає агенція «Інтерфакс-Україна», ситуація навколо окружкому стабілізувалася, жителі міста розблокували дорогу. В обласній міліції повідомили, що охорону громадського порядку на місці забезпечують 70 правоохоронців.

За словами очевидців, документація не зіпсована. Проте один із лідерів об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Гриценко заявив, що опозиція хоче провести публічний перерахунок копій протоколів.

Водночас об 11:00 мало розпочатися засідання Адміністративного суду Миколаєва, який розглядає справу про підрахунок голосів у виборчому окрузі №132. Судді вийшли до нарадчої кімнати й досі звідти не вийшли.

За даними ЦВК, яка обробила 100% електронних протоколів, в окрузі №132 переміг кандидат від опозиції Аркадій Корнацький, який набрав 39,66% голосів. Його конкурент – представник Партії регіонів Віталій Травянко – отримав 34,09%.

Проте пізніше ЦВК оприлюднила нові дані, згідно з якими кандидат від опозиції Корнацький програв представнику Партії регіонів Травянку. Кількість голосів у Корнацького залишилися незмінною, а у Травянка показник зріс до 39,97%.
XS
SM
MD
LG