Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку підпалили машину журналіста (ВІДЕО)


У Донецьку в журналіста та активіста громадського руху «Дорожній контроль» Олега Богданова у ніч з 31 жовтня на 1 листопада згоріла машина.

Сам журналіст заявляє, що це був підпал. За його словами, це могли зробити працівники ДАІ через його професійну діяльність. Адже журналіст постійно захищав свої права та права інших водіїв, коли справа стосувалася неправомірних дій працівників ДАІ.

«О 12-й ночі спрацювала сигналізація. Я вийшов подивитися, палає передня частина автомобіля. Я вийшов на вулицю, відкрив багажник, дістав вогнегасник і почав гасити. Коли він закінчився, я пішов набрати відро води, бачу, що сам вже не впораюся, викликав 101. Але гасити вже не було чого. Це був виключно підпал. У мене є свідок – моя сусідка, яка поверталася додому і побачила, як двоє хлопців метушилися навколо машини, а потім сховалися за кутом будинку і спостерігали. До цього на телефон мені надходили смски з погрозами. Це тільки працівники ДАІ могли зробити», – сказав Богданов Радіо Свобода.

У ДАІ звинувачення відкинули і назвали «нісенітницями». А в Головному управлінні МВС України у Донецькій області повідомили про порушення кримінальної справи.

«На місце прибули пожежні та слідчо-оперативна група. Експертизу проводить МНС, після цього будемо працювати по встановленню осіб, яка була причина загоряння, спочатку вони встановлять. Якщо це навмисний підпал був, то будемо встановлювати осіб, які до цього причетні», – заявив голова прес-служби управління Ігор Дьомін.

«Дорожній контроль» – громадський інтернет-проект із захисту прав водіїв в Україні.
XS
SM
MD
LG