Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську активіст оголосив голодування на захист дітей-сиріт


У Дніпропетровську дві доби поспіль голодує керівник правозахисної громадської організації «Допоможемо дітям» Микола Кожушко. Про це він розповів сьогодні на прес-конференції в Дніпропетровську.

За словами активіста, він розпочав безстрокове голодування, щоб привернути увагу громадськості до проблем соціально незахищених родин з дітьми, дітей-сиріт і «свавілля чиновників».

Умови, в яких опинилися більше 20 соціально незахищених родин у місті, Кожушко називає «катастрофічними» і звинувачує владу в бездіяльності.

За його словами, в Дніпропетровську не вирішуються проблеми родин, які опинились у скрутних життєвих обставинах. Також, за словами Кожушка, наразі в Ленінському районі міста незаконно продаються п’ять квартир, які належать дітям-сиротам.

Кожушко каже, що випробував усі методи вплинути на ситуацію, однак вони не дали результату.

«Моє голодування на підтримку дітей, права яких порушуються, продовжується і не припиниться, доки влада не поможе цим та іншим дітям», – зазначив активіст.

Між тим в управлінні служби у справах дітей Дніпропетровської міськради Радіо Свобода заявили, що у Дніпропетровську не зафіксовано фактів порушення прав дітей чи родин, які опинились у скруті, а дані, викладені у заявах громадського активіста, наразі не підтверджуються.
XS
SM
MD
LG