Доступність посилання

ТОП новини

Брата депутата Бригинця, якого затримали на акції проти забудови в Києві, випустили


Громадські активісти ламають паркан забудови в Києві
Громадські активісти ламають паркан забудови в Києві
Павла Бригинця, брата народного депутата Олександра Бригинця (фракція «Батьківщина»), якого затримала міліція на акції проти забудови в Києві вчора ввечері, відпустили. Про це в коментарі Радіо Свобода сказав сам депутат.

Крім того, Бригинець, з посиланням на слова заступника голови КМДА Михайла Кучука, зазначив, що сьогодні має відбутися виїзна нарада з питань забудови на вулиці Космічній, 6 у Києві, і в КМДА є «всі підстави думати, що забудова ведеться справді незаконно».

Вчора, 8 січня, мешканці Дніпровського району прийшли на зустріч на вулицю Космічну, 6 на запрошення забудовника. Як говорять громадські активісти, забудовник призначив їм зустріч нібито для того, щоб показати всі необхідні дозволи на згадане будівництво. Однак забудовники не прийшли на розмову, і кияни почали валити будівельний паркан.

Проти згаданого будівництва мешканці навколишніх будинків провели вже кілька акцій протесту. Вперше за цей час забудовник обіцяв особисто прийти на зустріч з обуреними мешканцями, проте так і не з’явився.
XS
SM
MD
LG