Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» розділилася, Ванникова каже, що більшість – у Ющенка


Більшість членів політради партії «Наша Україна» зібралися сьогодні у Києві на засіданні, скликаному лідером партії, третім Президентом України Віктором Ющенком. Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на речницю Ющенка, члена політради партії Ірину Ванникову.

За її словами, на засідання політради прибули понад 50 її членів (із близько 90, які входять у склад політради). За різними даними, засідання під головуванням Ющенка триває у готелі «Київ».

Тим часом на сайті «Нашої України» розміщено повідомлення голови політради партії Сергія Бондарчука, в якому наголошується, що засідання партії триває сьогодні за адресою Спаська, 37.

«Від членів політради надходить інформація про те, що невідома особа, яка представляється працівником центрального виконавчого комітету партії, повідомляє про перенесення засідання політради в інше місце. Звертаюся до членів політради, всіх прихильників та членів партії «Наша Україна» з проханням не реагувати на цю провокацію», – наголошується у повідомленні на офіційному сайті партії.

Агентство «Інтерфакс-Україна» поінформувало, що засідання частини політради «Нашої України» в готелі «Київ» триває в закритому режимі без участі преси.
XS
SM
MD
LG