Доступність посилання

ТОП новини

Кримінальне провадження щодо Власенка закрите – ГПУ


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Кримінальне провадження за заявою колишньої дружини депутата від «Батьківщини» Сергія Власенка Наталії Окунської про невиконання ним рішення суду закрите за відсутності складу злочину. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

«У зв’язку з цим, Власенко викликається до Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури для ознайомлення з ухваленим рішенням», – йдеться в повідомленні.

ГПУ повідомляє, що для допиту у цьому кримінальному провадженні Власенка запрошували неодноразово, хоча жодного разу так і не з’явився. Однак, на підставі даних, отриманих у ході слідства, ухвалили рішення про закриття провадження, заявляють у ГПУ.

Водночас Сергій Власенко заявив, що Генеральна прокуратура викликала його на 11 березня на допит як свідка.

«Учора (4 березня) мені вручили повістку до Генеральної прокуратури на 11 березня на допит як свідка у черговій абсурдній кримінальній справі», – заявив депутат від «Батьківщини», якого цитує агенція «Українські новини».

Власенко відмовився уточнити, в якій саме справі його викликали на допит.

Депутат прогнозує, що Вищий адміністративний суд сьогодні ухвалить рішення про позбавлення його депутатського мандата. Після цього, на думку Власенка, його можуть арештувати.
XS
SM
MD
LG