Доступність посилання

ТОП новини

Вадим Рабинович: мене намагаються залякати


Вадим Рабинович
Вадим Рабинович
Бізнесмен Вадим Рабинович заявляє, що його намагаються залякати. За його словами, про це свідчить тип вибухового пристрою, який днями кинули в його автомобіль, що виїжджав з двору.

Рабинович каже, що має дві версії того, для чого його хотіли залякати. Перша – це посилення антисемітських настроїв, друга, за його словами, більш серйозна – стосується медіа питання.

«19-го числа до мене приїхав народний депутат України Андрій Деркач. Розказав мені про свої грандіозні плани, і раптом він мені говорить таке: ти знаєш, коли ти працював у час, коли мій батько був головою СБУ, я вважаю, що ти з нами не розрахувався, що ти нам ще винен. Нам гроші не потрібні, перепиши на нас канал JN1 (Jewish News One). Якщо ти цього не зробиш впродовж тижня, то у тебе будуть великі проблеми», – переказав Рабинович слова Деркача.

За словами бізнесмена, того ж дня після цієї розмови він написав листа Генеральному прокурору, в якому виклав суть розмови, але реакції досі не отримав.

Радіо Свобода намагається зв’язатися з Генпрокуратурою, але поки що телефони там не відповідають.

Вибух біля київської станції метро «Кловська» й офісу підприємця і єврейського діяча Вадима Рабиновича стався на початку цього тижня. Ніхто не постраждав. Згодом столична міліція повідомила, що відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство».
XS
SM
MD
LG