Доступність посилання

ТОП новини

Рибак розраховує, що Рада запрацює наступного тижня


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Голова Верховної Ради України Володимир Рибак має намір провести нараду з керівниками парламентських фракцій у п’ятницю, 15 березня.

«Я дуже сподіваюся, що ми завтра збираємося, а в понеділок відбудеться погоджувальна рада», – повідомив спікер сьогодні в Запоріжжі.

Рибак також висловив сподівання, що парламент запрацює. «Я сподіваюся, що з наступного тижня парламент має працювати й повинен виконувати свої зобов’язання», – сказав він.

Голова Верховної Ради України також зауважив, що не бачить підстав для розпуску парламенту. «Я не бачу розпуску парламенту, я не бачу (необхідності – ред.) дострокових виборів», – сказав спікер.

За його словами, «не треба кидати гроші на вітер» для проведення дострокових виборів. А якщо ці кошти є, «краще їх віддати бідним», наголосив Рибак.

Опозиція блокує трибуну й президію парламенту, протестуючи проти позбавлення захисника екс-прем’'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка депутатських повноважень.

Минулого місяця депутати з опозиційних фракцій вже блокували трибуну й президію парламенту протягом майже трьох тижнів – з 5 по 22 лютого, вимагаючи забезпечити персональне голосування. Після розблокування депутати провели одне пленарне і пішли на перерву до 5 березня.
XS
SM
MD
LG