Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я Луценка стабільний – пенітенціарна служба


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Пенітенціарна служба України заявляє, що стан здоров’я колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є стабільним і не викликає занепокоєння лікарів.

Як повідомили в пенітенціарній службі, відомство спростовує інформацію, що з’явилася в ЗМІ, про нібито різке погіршення стану здоров’я Луценка.

За повідомленням, екс-міністр продовжує отримувати медикаменти, рекомендовані лікарями київської клініки.

Як заявили в пенітенціарній службі, відколи Луценка 30 січня виписали зі стаціонару і повернули до колонії, стан його здоров’я «постійно перебував і перебуває під контролем медперсоналу колонії, рекомендації лікарів київської клініки виконуються в повному обсязі».

Крім того, в пенітенціарній службі заявляють, що після повернення до виправної колонії Луценкові шість разів пропонували спеціалізоване медобстеження за участю лікаря з київської клініки, де йому робили операцію, проте екс-міністр від них відмовився, як і від пропозицій переведення до медсанчастини колонії.

Напередодні дружина Луценка Ірина в коментарі Gazeta.ua заявила, що стан здоров’я екс-міністра погіршується, проте в Державній пенітенціарній службі України не йдуть на поступки, щоб хворий міг обстежитися в київській клініці, якій він довіряє.

Наприкінці січня Луценкові зробили операцію з видалення поліпа в кишечнику в київській приватній клініці. Після операції екс-міністра повернули до Менської виправної колонії.
XS
SM
MD
LG