Доступність посилання

ТОП новини

Екіпаж 34-ї експедиції на МКС повернувся на Землю


МКС
МКС
Екіпаж 34-ї експедиції на Міжнародну космічну станцію успішно повернувся на Землю, стан членів екіпажу добрий, повідомляє УНІАН з посиланням на Центр керування польотами Росії в місті Корольов Московської області.

«16 березня 2013 року о 7-й годині 6 хвилин за московським часом на північний схід від міста Аркалик приземлився апарат транспортного пілотованого корабля «Союз ТМА-06М» з міжнародним екіпажем. Всі операції зі спуску з орбіти і приземлення пройшли без зауважень. Самопочуття членів екіпажа, які повернулися на Землю, добре», − говориться в повідомленні.

Олег Новицький, Євген Тарєлкін і Кевін Форд стартували з космодрому Байконур 23 жовтня 2012 року. За час польоту вони провели заплановані науково-прикладні дослідження, виконали роботи з дооснащення станції новим устаткуванням. Час перебування в космічному польоті екіпажа пілотованого корабля «Союз ТМА-06М» становив 143 доби 16 годин 14 хвилин.

На станції до прибуття наступного пілотованого корабля продовжать роботу учасники 35-ї тривалої експедиції на МКС росіянин Роман Романенко, канадець Кріс Гадфілд і американський астронавт Томас Машбьорн.
XS
SM
MD
LG