Доступність посилання

ТОП новини

Рибак покликав лідерів фракцій на нараду через вибори у Василькові


Володимир Рибак
Володимир Рибак
Голова Верховної Ради Володимир Рибак оголосив перерву у засіданні парламенту і покликав до себе на нараду лідерів фракцій.

Верховна Рада сьогодні продовжила розгляд питань про призначення місцевих виборів. Згодом між депутатами від владних фракцій і опозиції виникла суперечка.

Зокрема, опозиційні фракції заявили, не голосуватимуть за постанови щодо призначення позачергових місцевих виборів, доки парламент не повернеться до питання щодо призначення виборів міського голови Василькова Київської області.

«Опозиційні фракції не голосуватимуть за пропозиції комітету, окрім виборів у місті Києві, доки не повернемося до питання голосування, що стосується виборів мера Василькова», – заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Олександр Турчинов під час ранкового засідання.

Раніше сьогодні парламентарі не підтримали відповідну постанову. Крім того, не підтримали й ініціативу про призначення дати проведення виборів міського голови Алчевська (Луганська область.).

Після цього опозиційні партії перестали голосувати за призначення виборів в інших регіонах. На нараді в спікера планують обговорити цю ситуацію.
XS
SM
MD
LG