Доступність посилання

ТОП новини

Герман просить більше не приводити Королевську в Раду


Наталія Королевська
Наталія Королевська
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман просить прем’єра Миколу Азарова більше не запрошувати на годину запитань до уряду в парламенті міністра соціальної політики Наталію Королевську.

«Миколо Яновичу, в нас до Вас одне прохання – Ви, будь ласка, Королевську більше сюди не приводьте, оскільки такий тон, який міністр собі дозволяє в залі з депутатами, з народом, замість того, щоб давати користь, вести діалог суспільства й уряду, спрацьовує у зворотному напрямі, навпаки», – заявила Герман під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

«Або нехай Раїса Василівна (міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова – ред.) навчить її, як треба розмовляти з людьми», – зауважила Герман.

Королевська виступила зі звітом щодо роботи свого міністерства, проте дуже різко відповідала на запитання народних депутатів. Вона заявила, що гуманітарна допомога часто використовується, зокрема парламентаріями, як шлях ввозу контрабанди в країну. Королевська звинуватила депутатів у причетності до спроби ввозу дорогих автомобілів під виглядом гуманітарної допомоги.
XS
SM
MD
LG