Доступність посилання

ТОП новини

У ГПУ тепер будуть свої Бонні і Клайд – «Батьківщина»


Лілія Фролова
Лілія Фролова
Влада розрахувалася «теплою посадою» з прокурором Лілією Фроловою, яка виконувала «функцію ката» екс-прем’єра України Юлії Тимошенко, заявляють у партії «Батьківщина».

«Громадянка Фролова так старанно за дорученням Адміністрації президента виконувала функцію ката Юлії Тимошенко, що врешті дочекалася своїх тридцяти срібняків у вигляді теплої посади», – наводить прес-служба партії заяву цієї політсили.

В опозиції зазначають, що Фролова, яку призначили заступником генпрокурора, складе гідну пару першому заступнику генпрокурора Ренату Кузьміну.

«У розпорядженні генерального прокурора тепер будуть свої Бонні і Клайд, які із задоволенням продовжуватимуть виконувати будь-які примхи Адміністрації президента зі знищення опозиції. У системі прокуратури, безумовно, є порядні люди, але показово, що найбільш безпринципних, найбільш цинічних «безпредельщиків» підняли на вершину Генпрокуратури, яка мала б виконувати функції з нагляду за дотриманням законності у країні», – зазначають у «Батьківщині».

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка призначив Лілію Фролову на посаду заступника генпрокурора. Вона була державним обвинувачем у кримінальній справі про розтрату державних коштів під час підписання в 2009 році газових контрактів з Росією, за якою колишнього прем’єра Юлію Тимошенко засудили до 7 років позбавлення волі.

Крім того, вона є представником держобвинувачення в справі про вбивство депутата Євгена Щербаня, підозрюваною в цій справі також є Тимошенко.
XS
SM
MD
LG