Доступність посилання

ТОП новини

Учасників резонансної ДТП у Дніпропетровську взяли під варту на 2 місяці


Люди несуть квіти до місця ДТП у Дніпропетровську, 22 березня 2013 року
Люди несуть квіти до місця ДТП у Дніпропетровську, 22 березня 2013 року
Бабушкінський райсуд Дніпропетровська ухвалив рішення щодо двох водіїв – учасників ДТП, яка сталася 20 березня на Набережній і в результаті якої загинули п’ятеро людей. Їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. Про це Радіо Свобода повідомили в прокуратурі області.

«Обом водіям вручено повідомлення про підозру у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення», – йдеться в повідомленні прокуратури.

За даними міліції, стаття 286 ч.3 Кримінального кодексу України, за якою обвинувачуватимуть водіїв, передбачає максимальний строк покарання до 10 років.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, станом на 22 березня в медичних закладах Дніпропетровська перебувають четверо постраждалих внаслідок ДТП.

За даними департаменту, наразі в обласній клінічній лікарні перебуває троє постраждалих. Одна людина – у тяжкому стані, ще дві – у задовільному. Четвертий постраждалий – 16 річний підліток – лежить обласній дитячий лікарні. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як середньої тяжкості.
XS
SM
MD
LG