Доступність посилання

ТОП новини

В Україні склалася складна ситуація через сніг


Київ, 22 березня 2013 року
Київ, 22 березня 2013 року
На більшості території України сьогодні встановилася складна ситуація, викликана великими снігопадами. На багатьох дорогах утворилися затори.

Державна автоінспекція тимчасово обмежила рух вантажівок у низці регіонів, щоб вони не перешкоджали роботі дорожніх служб і снігоочищувальної техніки. Зокрема, рух вантажівок обмежений у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській областях, також тимчасово обмежений в’їзд вантажного транспорту до Києва, де затори через сильний сніг наприкінці робочого тижня сягнули максимальних 10 балів.

Через сильний снігопад у багатьох місцях зривається робота пасажирського транспорту.

Тим часом, як повідомив Радіо Свобода директор департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенант Григорій Марченко, хоча снігу випало багато, але ситуація контрольована, працює дуже велика кількість техніки, і на всіх основних магістралях України рух забезпечено, по всій Україні дороги державного і міжобласного значення зараз функціонують.

У Києві, за його словами, тим часом працювали тільки машини, які посипали дороги сіллю і піщаною сумішшю, бо іншу снігоочисну техніку не можна вивести через затори. Її будуть виводити на вулиці з 23-ї години і до цього готові вже 328 одиниць техніки, яка вийде для очистки вулиць від снігу; на ранок має бути все нормально, вважає Марченко.

За наявними даними, погода мала б нормалізуватися завтра до кінця дня, хоча протягом ночі і завтра вдень ситуація ще буде складна, додав він.

А тим часом генерал радить максимально утримуватися від виїздів і без крайньої необхідності не виїжджати.
XS
SM
MD
LG