Доступність посилання

ТОП новини

Азаров застряг у київських заметах (ФОТО)


Кортеж Азарова застряг у київських снігах, фото прес-служби уряду, Київ, 24 березня 2013 року
Кортеж Азарова застряг у київських снігах, фото прес-служби уряду, Київ, 24 березня 2013 року
Прем’єр-міністр України Микола Азаров у неділю вивчав ситуацію, яка склалася в Києві та столичній області після снігопаду. Він не зміг проїхати з правого на лівий берег Дарницьким мостом, оскільки сніг не був прибраний.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Азаров об’їхав Києво-Святошинський і Обухівський райони області, Голосіївський, Дарницький, Подільський і Печерський райони столиці.

Керівник уряду побував на підстанції швидкої допомоги дитячої лікарні, в супермаркеті у спальному районі, поспілкувався з киянами на вулицях, біля станцій метро.

На підстанції швидкої допомоги Азарову розповіли, що на деякі виклики бригадам доводиться діставатися пішки, проте всі виклики виконуються. В супермаркеті глава уряду звернув увагу на брак молочних продуктів і підвищений попит на хліб.

Прем’єр-міністр відзначив, що в Києві і області склалась дійсно надзвичайна ситуація, «таких снігопадів, як нині, не було протягом ста років».

«Прошу всіх громадян з розумінням і відповідальністю поставитися до того, що ситуація надзвичайна. Я бачив, як багато людей уже зорганізувалися на розчищення своїх прибудинкових територій та проїздів. Це дуже добре, спасибі небайдужим громадянам», – наголосив Азаров.

Негода в Києві розпочалася 22 березня. До вечора п’ятниці вона вже набула характеру надзвичайної ситуації – єдиним працездатним видом громадського транспорту залишилося метро, на дорогах утворилися багатокілометрові і багатогодинні затори. Реакцію міської влади в опозиції називають недостатньою і запізнілою.
XS
SM
MD
LG