Доступність посилання

ТОП новини

У Києві заторів стало менше, з доріг прибрали кількасот машин


Ситуація на автошляхах Києва нормалізується після транспортного колапсу, який українська столиця кілька днів переживала внаслідок рекордного снігопаду і неналежної роботи комунальних служб.

Станом на 9:15 інтернет-сервіс «Яндекс. Затори» оцінює дорожні ускладнення на 7 балів з 10 можливих. У вівторок затори протягом кількох годин сягали максимальних позначок, у середу становили в цей час 8 балів.

Впродовж трьох діб з автошляхів Києва прибрали понад 300 автомобілів, які заважали прибиранню снігу та руху громадського транспорту.

За словами директора комунального підприємтсва «Київтранспарксервіс» Андрія Дудка, автомобілі не вивозять на штрафмайданчики, а переставляють поруч на місця, де вони не заважатимуть роботі комунальної техніки.

«Наші співробітники не лише перепарковують машини, а й шукають їхніх власників. Приміром, у понеділок з проспекту Володимира Маяковського евакуатором було прибрано 16 автомобілів, а ще 72 забрали самі власники, яким наші співробітники допомогли витягти авто», – зазначив Дудко.
XS
SM
MD
LG