Доступність посилання

ТОП новини

Попов не планує йти у відставку


Олександр Попов
Олександр Попов
Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявляє, що не має наміру йти у відставку.

«Я взяв на себе зобов’язання і я їх виконаю. А щодо того, наскільки професійно я зробив це, наскільки я організував цей процес – це вже зробить, безумовно, і Кабінет міністрів, і президент», – наголосив він.

За словами голови КМДА, йому зараз не соромно за те, що «таку величезну роботу провели, що у нас сьогодні забезпечена практично в повному обсязі життєдіяльність міста».

Крім того, Попов заявив, що ще не визначився з кандидатурою свого першого заступника. За його словами, зараз тимчасово його обов’язки виконує Анатолій Голубченко.

«А що стосується остаточного рішення – сьогодні я це питання ще не вирішив», – заявив Попов.

Щодо кандидатури на посаду генерального директора «Київавтодору» голова КМДА повідомив, що рішення щодо цього питання буде ухвалене протягом найближчих двох днів.

«У нас є кандидатура, він працює в цій системі. Швидше за все, сьогодні-завтра я його представлю», – сказав він.

Водночас, як повідомляють інформаційні агенції з посиланням на джерела в КМДА, на посаду першого заступника голови міськдержадміністрації розглядаються дві кандидатури – заступника голови КМДА Руслана Крамаренка і голови Шевченківської райдержадміністрації Сергія Зіміна. При цьому більш ймовірною вважають кандидатуру Зіміна, а кандидатом на посаду голови Шевченківської РДА є Віктор Пилипишин.

У вівторок увечері Попов звільнив свого першого заступника Олександра Мазурчака, начальника управління з надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного і наказав готувати документи на звільнення голови «Київавтодору» Георгія Глінського.
XS
SM
MD
LG