Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: суд Мілана звільнив Романюка


Арсен Аваков
Арсен Аваков
Апеляційний суд Мілана вирішив звільнити українського опозиціонера Віктора Романюка, затриманого в Італії за санкцією українських правоохоронців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат фракції «Батьківщина» Арсен Аваков.

«Романюк звільнений із міланської в’язниці рішенням La corte d’apello di Milano! Кілька хвилин тому ми отримали на руки рішення. Найближчої доби Віктор буде на свободі!» – заявив депутат.

Раніше Аваков прогнозував, що рішення про запобіжний захід для опозиціонера Віктора Романюка можна очікувати протягом двох тижнів. За його словами, рішення затягується через Великодні свята, які розпочнуться в Італії найближчої неділі.

Романюк був оголошений у міжнародний розшук 28 лютого за запитом від управління у боротьбі з економічною злочинністю головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві. Підставою для відкриття кримінального провадження проти Романюка стали виявлені факти розкрадання коштів в сумі майже 40 мільйонів гривень, повідомили в українському бюро Інтерполу.

Романюк був конкурентом Тетяни Засухи на парламентських виборах 2012 року на окрузі номер 94 у Київській області.
XS
SM
MD
LG