Доступність посилання

ТОП новини

У Києві знову заборонили рух вантажівок в очікуванні на нову негоду


Київ після снігопаду, фото 27 березня 2013 року
Київ після снігопаду, фото 27 березня 2013 року
У Києві міський штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій знову заборонив у п’ятницю рух містом великовантажного транспорту у зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов на найближчі дні. Заборона чинна від п’ятничного вечора й до окремого розпорядження.

Крім того, міська влада звернулася й до водіїв легкового транспорту з проханням утриматись від поїздок власним транспортом без нагальної потреби.

За оперативною інформацією Укргідрометцентру, яку навели в повідомленні Київської міської державної адміністрації, в ніч на суботу та вранці очікується сильний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, удень очікується перехід мокрого снігу в дощ. Кількість опадів у вигляді мокрого снігу становитиме 9–12 мм. У неділю вночі та вдень теж очікують на невеликий дощ із мокрим снігом.

Тим часом Український гідрометеорологічний центр видав у п’ятницю штормові попередження на суботу по Києву і Київській області, а також по всій Україні з огляду на очікувані сильний сніг чи мокрий сніг та ожеледь і ожеледицю.
XS
SM
MD
LG