Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів заявили про хакерську атаку на партійні сайти в Івано-Франківській області


На мітингу в Івано-Франківську, 28 березня 2013 року: всі куплені?
На мітингу в Івано-Франківську, 28 березня 2013 року: всі куплені?
Партійні сайти Івано-Франківської обласної (www.regions.if.ua), міської (www.mpr.if.ua) організацій Партії регіонів і молодіжної громадської організації «Молоді регіони» (www.mo-re.if.ua) зазнали в п’ятницю масової хакерської атаки і наразі заблоковані, повідомила прес-служба Івано-Франківської організації партії.

Як мовиться в повідомленні, яке наводить агентство «Інтерфакс-Україна», в партії вважають, що приводом для кібернападу на ці сайти стало розміщення на них у четвер «об’єктивних та правдивих матеріалів про факти підкупу представниками опозиційних сил мешканців Прикарпаття для участі в акції протесту «Вставай, Україно!».

«Поява цієї інформації не лише сколихнула всю громадськість Івано-Франківщини, але й сильно похитнула імідж опозиційного тріумвірату в їхньому базовому електоральному регіоні… У зв’язку з цим очікуваного опозицією тріумфу в Івано-Франківську не було», – стверджують регіонали.

За їхніми словами, «сьогодні, не придумавши нічого кращого, щоб змусити нас мовчати, «демократи і борці за свободу слова» вдалися до найбільш брудних методів політичної боротьби – безпосереднього знищення інформаційного джерела».

У партії не пояснили, на якій підставі звинуватили в кібернападі саме опозицію.

Опозиційні сили наразі не реагували на цю заяву.

У четвер в Івано-Франківську відбулася акція опозиції «Вставай, Україно!». Як повідомила кореспондент Радіо Свобода, участь в акції взяли близько п’яти тисяч людей. Організатори повідомили про понад 10 тисяч учасників, а в міліції заявили, що демонстрантів було три тисячі.

Опозиція цього місяця почала акцію «Вставай, Україно!», яка триватиме два місяці в різних регіонах країни по черзі. Головна вимога – відставка президента Віктора Януковича.
XS
SM
MD
LG