Доступність посилання

ТОП новини

Попов знову заявив, що йти у відставку не має наміру


Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов вкотре заявив, що добровільно йти у відставку не має наміру.

«Я людина відповідальна. Я з поля бою бігти не буду», – сказав Попов в ефірі програми Шустер Live.

«Сьогодні, коли у нас досі ситуація критична, завтра у нас може бути паводок – ви хочете, щоб я пішов у відставку? Цього не буде. Потім дасте оцінку – і ви, і кияни насамперед, і уряд, і президент. Але я справу до кінця доведу. Київ забезпечить життєдіяльність і своїх людей, і свого міста», – наголосив він.

У Києві з 22 по 24 березня випала більше, ніж місячна норма опадів, і товщина снігового покриву перевищила 50 сантиметрів. Це призвело до транспортного колапсу в столиці. Водночас Попов у пік снігопаду з 22 по 23 березня перебував у відрядженні у Відні разом з дружиною.

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, на якого у відсутність Попова лягла вся відповідальність за ситуацію, що склалася, подав заяву про відставку, і Попов її прийняв. Водночас опозиція вважає відповідальним за подію насамперед Попова, і тому вимагає, щоб він добровільно пішов у відставку.
XS
SM
MD
LG