Доступність посилання

ТОП новини

Названі батьки всиновленого у США росіянина відкинули звинувачення в поганому поводженні


Названі батьки зі США 18-річного російського хлопця, який нещодавно вирішив повернутися до Росії, відкинули в суботу його звинувачення, що погано ставилися до нього.

Як заявили Стів і Джекі Салотті, їх глибоко образили звинувачення хлопця. За їхніми словами, коли вони 2008 року всиновили двох російських хлопців, вони віддали дітям усе своє життя.

Як розповів Стів Салотті, його названий син Джошуа Салотті, якого в Росії звали Олександр Абносов, коли йому сповнилося 18, з’їздив до Росії, де його підсадили на алкоголь і наркотики, і після повернення подружжя обмежило його гулянки і змусило пройти перевірку на наркоманію.

Абносов-Салотті нещодавно виступив у російських засобах інформації з твердженнями, що його американські названі батьки погано ставилися до нього, так що він мусив часом жити на вулиці і красти, щоб вижити, тому він вирішив повернутися до Росії.

Родина Салотті всиновила його у віці 13 років.

Питання про всиновлення російських дітей у США різко загострилося останнім часом у політиці Росії, де воно стало інструментом відповіді на запровадження у США персональних санкцій проти порушників прав людини. Росія у відповідь заборонила всиновлення російських дітей до США і відтоді наголошує на кожному правдивому чи неправдивому повідомленні про погане поводження у США з усиновленими в Росії дітьми.
XS
SM
MD
LG