Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку протестують проти візиту посла США (ФОТО)


Близько 30 мітингувальників зібралися під фондом «Ізоляція» в Донецьку, щоб виступити проти візиту посла США Джона Теффта в Донецьк.

Посол приїхав на відкриття «Tех кемп Донецьк 2.0» – конференції з використання новітніх технологій в роботі з громадськістю.

Учасники акції тримали в руках плакати різного змісту: «Ні арабській весні в Україні», «Інтернет – не місце для революції», «Теффт, геть руки від Донбасу», «Тех кемп не пройде».

Щоправда самі мітингувальники не змогли пояснити Радіо Свобода, що таке «Тех кемп», і проти чого конкретно вони мітингують. Вони також не назвали організацію, яку представляють.

Посол США Джон Теффт так прокоментував акцію: «Я дізнався про це щойно, коли приїхав. Я не знаю, як прокоментувати те, про що не знаю. Ми нікому не даємо перевагу, коли ми проводили такий же захід в Києві – ми запрошували представників всіх політичних сил». Посол додав, що конференція покликана допомогти суспільству і, незрозуміло, проти чого протестують люди, які зібралися на акції.

Посол США відвідує Дні Америки в Донецьку, які організувало посольство США в Україні. Дні Америки тривають в шахтарській столиці з 3 по 5 квітня.
XS
SM
MD
LG