Доступність посилання

ТОП новини

Балога: дискредитація Ради — це початок виборів президента


Дискредитація Верховної Ради є частиною підготовки влади до президентських виборів 2015 року. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сказав народний депутат України Віктор Балога.

«Дискредитація Верховної Ради – це раз, проведення референдуму – це два, перезавантаження за результатами референдуму всієї законодавчої гілки влади – це три. І після того йти на президентські вибори», – сказав Балога.

Частиною цього сценарію він називає і затягування з призначенням виборів у Києві.

«Якщо сьогодні більшість не дає можливість проголосувати і провести дострокові вибори у міську раду, то в 2015 році повинні бути президентські вибори. Їх так само можуть відтягувати», – наголосив Балога.

На його думку, Верховна Рада не повинна «працювати до тих пір, доки не буде ухвалене рішення про вибори депутатів і міського голови міста Києва».

«Один із методів – це вихід на майдан. Це однозначно є найбільш дієвий спосіб, тому що сьогодні іде репетиція, скільки ми зможемо тягнути неухвалення рішення про вибори президента в 2015 році. Якщо коротко, всі сценарії збереження і посилення влади лежать в площині вулиці Банкової», – сказав Радіо Свобода депутат Верховної Ради Віктор Балога.

Повністю інтерв’ю Віктора Балоги читайте на сайті Радіо Свобода сьогодні після 11:30.
XS
SM
MD
LG