Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Янукович є організатором злочину


Голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк називає президента України Віктора Януковича «організатором злочину».

На думку Яценюка, про це свідчить відсутність реакції президента Януковича на зібрання провладних депутатів Верховної Ради в будівлі комітетів парламенту.

«Він особисто давав вказівку на таке незаконне зібрання Верховної Ради. Тому він є організатором цього злочину», – наполягає Арсеній Яценюк, слова якого наводить прес-служба партії «Батьківщина».

Голова фракції «Батьківщина» також зазначив, що у п’ятницю під час зустрічі з послами країн-членів ЄС лідери опозиції проінформували європейських партнерів про неконституційні, на його думку, дії Верховної Ради.

У четвер фракція Партії регіонів та її союзники зібралися не в заблокованій опозицією сесійній залі, а в будівлі комітетів Верховної Ради, і проголосили свої збори повноцінним сесійним засіданням.

Опозиція заявила про нелегітимність того зібрання як парламентської сесії. На думку опозиції, таким чином Партія регіонів влаштувала спробу узурпації влади і конституційного перевороту.
XS
SM
MD
LG