Доступність посилання

ТОП новини

Понад 500 людей ліквідували аварію на Бортницькій станції аерації


Інтенсивне танення великої маси снігу – наслідок рекордного березневого снігопаду, до якого столична влада виявилася неготовою
Інтенсивне танення великої маси снігу – наслідок рекордного березневого снігопаду, до якого столична влада виявилася неготовою
Під Києвом на Бортницькій станції аерації прорвало дамбу і стався витік талих вод з мулових полів. Інцидент стався у середу ввечері.

До ліквідації надзвичайної ситуації протягом ночі залучалося 590 осіб та 36 одиниць спеціальної техніки, інформує прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Аварію ліквідували о 5:00 у четвер. Витік води припинили шляхом спорудження перемички та зміцнення обвалування в місці промиву.

10 квітня близько 19:00 в Бориспільському районі Київської області на муловому полі №3 Бортницької станції аерації в результаті інтенсивного танення великої маси снігу та високого підняття ґрунтових вод стався прорив дамби. Тала вода стала надходити в приймальний резервуар насосної станції. Насос не впорався з надто великим об’ємом, і частина води вилилася на прилеглу територію.

Раніше голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомляв про повну готовність української столиці до проблем через весняний паводок на річках.
XS
SM
MD
LG